Slider Rim Slider Beograd Slider London Slider Moskva Slider Njujork Slider Pariz Slider Madrid

O nama

Portal za strane jezike predstavlja web portal, koji je namenjen međusobnom povezivanju stručnjaka za strane jezike, njihovim sadašnjim i budućim klijentima, svima onima kojima je potreban jezički profesionalac, kao i svima koji žele da uče i usavršavaju svoje znanje jezika.

Portal za strane jezike predstavlja mesto aktivne prezentacije i promocije različitih sadržaja na polju stranih jezika, stalne razmene informacija i kontakata, povezivanja i umrežavanja jezičkih profesionalaca iz zemlje i sveta, kao i širokog spektra usluga koje su na raspolaganju svim zainteresovanim stranama .

Portal za strane jezike je aktivan od 2009. godine i ima za cilj da postane vodeći referentni sajt na polju stranih jezika.

Portal za strane jezike osmišljen je da vam pomogne da nađete školu stranog jezika, prevodioca, tumača, predavača, izdavača i još mnogo toga.

I sve to na jednom mestu.

Pogledajte našu početnu stranu, kliknite na željeni naslov u segmentu Kategorije i pristupite informacijama koje tražite.

Ako želite da podaci o vama i vašim aktivnostima budu dostupni svima onima kojima je potreban jezički profesionalac, Portal za strane jezike je pravo mesto vas.

Pružamo vam mogućnost uvrštavanja u Osnovni listing i oglašavanja putem Premijum listinga.

OSNOVNI LISTING predstaviće vas: ime/ firme/ organizacije, adresa, grad, kontakt telefon, e-mail adresa i adresa web sajta. Potrebno je samo da popunite formular i pošaljete ga na našu mejl adresu. (Više informacija u segmentu Marketing).

Ukoliko ste zainteresovani da vaše prisustvo učinite još vidljivijim možete da iskoristite naš izuzetno povoljan i efikasan PREMIJUM LISTING, koji uključuje postavljanje logoa vaše firme/organizacije i linka na vašu internet stranu. (Više informacija u segmentu Marketing).

Ukratko, koje god da su vaše potrebe na ogromnom polju stranih jezika, sigurni smo da ćete ono što tražite pronaći upravo na stranicama Portala za strane jezike.

Vaš Tim Portala za Strane Jezike

Upotreba kolačića (eng. Cookies). Ovaj sajt koristi kolačiće u cilju analize saobraćaja i poboljšanja korisničkog iskustva. Daljim korišćenjem sajta izjavljujete da se slažete sa upotrebom kolačića. Za više informacija pogledajte ovde.
Razumem